beats by dre cheap

Overeem: Tražit ću svoju licencu ranije i vjerujem da ću je dobiti!

Alistair Overeem

 

 Alistair Overeem otkrio je da će pokušati svoju licencu dobiti i prije nego suspenzija istekne, kako bi mu UFC mogao što prije dodijeliti novi meč.

Nizozemska zvijezda u UFC-u, Alistair Overeem, zbog dopinga je suspendiran na devet mjeseci i pravo nastupa ponovno će steći tek 27. prosinca ove godine. No, Overeem će pokušati svoju licencu napraviti ponovno i prije tog datuma kako bi mu UFC mogao dodijeliti novu borbu.

Overeem se nada da bi ga UFC mogao postaviti da se bori na svojoj priredbi koja će biti organizirana posljednjih dana u 2012. ili odmah čim počne 2013. godine.

“Znam da UFC neće ni dodijeliti meč borcu koji je trenutno pod suspenzijom niti će ga promovirati na nekom fight-cardu sve dok ne dobije ponovno licencu. Zbog toga ću pokušati svoju licencu napraviti što prije i prilično sam uvjeren da ću to i uspjeti”, rekao je Overeem.

Proteklih nekoliko mjeseci čak predstavlja i dobro došlu promjenu u njegovom životu. “Prilično je mirno u zadnje vrijeme, napokon mogu malo i odmoriti, jer sam prije non stop bio u pripremama za mečeve. Preselio se u Miami, ovdje sam se sad skrasio. No, cijelo vrijeme treniram i pokušavam se unaprijediti”, otkrio je Nizozemac.

 

Cormier će pobjeći u polutešku ako se bude morao boriti protiv Velasqueza

 

Daniel Cormier

 

 Daniel Cormier učinit će sve kako bi izbjegao moguću borbu sa svojim prijateljem Cainom Velasquezom, pa je moguće čak i da preseli u polutešku kategoriju jednom kad postane UFC-ov borac.

Pobjednik u teškaškom Strikeforceovom Grand Prixu, Daniel Cormier, trebao bi krajem rujna odraditi svoju posljednju borbu u kavezu Strikeforcea te nakon toga preseliti u organizaciju gdje su otišli gotovo svi najbolji MMA teškaši na svijetu – UFC.

No, Cormiera ipak muči jedna stvar prilikom odlaska u UFC, koliko god se veselio novim mogućim izazovima koji ga tamo čekaju. Postoji, naime, prilično izgleda mogućnost da se u bližoj budućnosti nađe u kavezu s Cainom Velasquezom, a to je nešto što ne želi ni u kojem slučaju.

Cormier i Velasquez su prijatelji i suborci koji zajedno treniraju u American Kickboxing Academyju u San Joseu i Cormier zbog toga ne želi protiv njega. Kako bi se ta opcija izbjegnula, postoji čak mogućnost da Cormier karijeru nastavi u poluteškoj kategoriji.

“Ne kažem da je selidba u polutešku kategoriju nešto što želim napraviti. Mnogo toga ovisi o tome kako će proći skorašnji meč između Caina Velasqueza i Juniora dos Santosa. No, u slučaju da Cain postane ponovno prvak, što vjerujem i da hoće, ne želim situaciju u kojoj ćemo biti na suprotnim stranama. Zbog toga je poluteška kategorija plan B ukoliko UFC bude htio da se borimo”, otkrio je Cormier.

If you want to FIGHT - fight with US!!!
http://fightwithus2012.blogger.ba
19/07/2012 09:43